Sådan passer du på din flotte trætrappe, når du skal flytte

Flot trætrappe
Sådan passer du på din flotte trætrappe, når du skal flytte
Henrik Andersen
-
07/11/2022
-

En flytning er en hård omgang, som kan slide på kroppen og dit inventar, men også både boligen, du flytter ind i, og boligen, du flytter ud fra. Særligt er trappen udsat, da der ofte skal slæbes mange ting op og ned – og det kræver, at du er omhyggelig og passer ordentligt på den. Få gode råd her.

Derfor slider en flytning på trappen

En flytning kan slide utroligt meget på trappen, fordi det er her, tingene skal slæbes op og ned fra. Ofte skal vi have mange tunge ting op og ned, og derfor risikerer du, at der kommer mærker, ridser og andre skader på trappen. Derfor er det væsentligt, at du er omhyggelig, når du skal bære op og ned.

Det kræver dog ikke bare, at du selv passer på, men også at de personer, som hjælper dig, er omhyggelige. Det er derfor en god idé at instruere alle i, at de skal passe særligt meget på, når de skal have ting op og ned af trappen. Det gælder både flyttemændene, men også de andre, som hjælper til med flytningen.

Brug en sækkevogn til trapper

Hvis der er en skræddersyet trætrappe eller bare en anden smuk trappe, som er udsat for slitage, når du skal flytte, så er der en række forholdsregler, som du bør tage dig. Eksempelvis er det en utroligt god idé at gøre brug af en sækkevogn til trapper, som kan hjælpe dig med at slæbe op og ned, uden du slider på trappen.

Det er samtidig en god idé at dække trappen ind i plastik eller et lignende underlag, hvis du vil undgå, at den bliver slidt. Det er også en god idé at tage skoene af, når du skal op og ned, så du er sikker på, at der ikke er en lille sten eller andet under skoen, som kan forårsage skader på trappetrinene.

Gør brug af professionelle flyttemænd

Hvis du vil være sikker på, at der sker minimal slitage på din trappe under flytningen, så er det en god idé at gøre brug af professionelle flyttemænd. De ved, hvordan man gør, og samtidig har det mange års erfaring med flytninger af alle slags genstande. Har du et stort piano, som skal op på førstesalen, så kan de nemt klare det.

Herudover har alle professionelle flyttemænd en forsikring, som dækker, hvis der sker skade på dit inventar – og det gælder derfor også for din trappe. Sker der en skade, som flyttemændene har forårsaget, så vil deres forsikring dække det, og du skal derfor ikke bekymre dig om, at det ender med at blive dyrt.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!